Workshop avond/nachtfotografie

Doel van deze workshop

Foto’s die gemaakt worden in het donker geven vaak een totaal ander beeld dan die overdag worden gemaakt, spannender of misschien zelfs mysterieus. Deze workshop begint met koffie en uitleg over de speciale technieken die bij avond/nachtfotografie toegepast worden. Dit bespreken we aan de hand van veel voorbeelden.

Na de koffie kan de besproken theorie gelijk in praktijk worden gebracht aan de hand van diverse opdrachten. Er is voldoende tijd om zelf te fotograferen en te experimenteren.

Ik hanteer een maximum van 6 deelnemers om iedereen voldoende aandacht te kunnen geven. Bij de praktijkopdrachten gaan we vanzelfsprekend naar buiten. De gemaakte foto’s worden dezelfde avond gezamenlijk besproken.

Deze workshop is voor mensen die al een redelijke basiskennis hebben en/of een van mijn cursussen gevolgd hebben. Voor deze workshop moet je in het bezit zijn van een statief en een digitale spiegelreflexcamera. Als je niet in het bezit bent van deze apparatuur kun je deze bij ons huren. De huurprijs per camera bedraagt EUR 10,00.

Wanneer: De workshop vindt in principe altijd op een vrijdagavond plaats. 

De eerstvolgende lesavond

  • Vrijdagavond 20 januari 2023 – les van 20.00 uur – 22.00 uur
  • Vrijdagavond 21 april 2023 – les van 20.00 uur – 22.00 uur

De workshop gaat alleen door bij voldoende deelnemers.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *