Flickr groep

FLICKR.COM

Wanneer je de basistechnieken van de fotografie min of meer in de vingers hebt en verdieping zoekt in de fotografie, meer creatieve uitdaging, kom dan bij de Flickr groep van Fotoschool Hoorn.

Wanneer je graag wat meer aandacht aan het uitbreiden van jouw creativiteit wilt besteden kan je je inschrijven voor de Flickr groep van Fotoschool Hoorn. Je krijgt dan maandelijks een fotografie opdracht en deze deel je in de groep op Flickr.com. Ieder lid van deze besloten groep kan jouw foto zien en zal daar misschien een commentaar bij zetten. Ervaring leert dat dit altijd positief is.

Van mij krijg je feedback over het gekozen onderwerp, de compositie en de uitvoering. Hierdoor zal je je steeds bewuster worden van hoe je fotografeert en hoe je dit misschien zelf kunt verbeteren.

Een of tweemaal per jaar organiseer ik een Flickr dag. Op die dag nodig ik de Flickr leden uit om samen een middag ergens te gaan fotograferen. Dat kan bijvoorbeeld in Amsterdam zijn, maar in principe kan het natuurlijk overal. Op die dag kan je ook altijd terecht bij mij voor vragen over fotografie.

Mocht je lid willen worden van onze Flickr groep, laat het mij dan even weten, dan stuur ik je alle details over hoe je lid kunt worden van Flickr en hoe je bij de groep komt.

Gebruik van Flickr is gratis, ik zelf vraag €45,- per jaar voor 12 opdrachten, de feedback en het organiseren van de Flickr dagen.

Bij interesse mail mij op fotoschoolhoorn@gmail.com, ik stuur je dan een uitleg hoe je je kunt aanmelden.